Sunday 24 February 2013

# 222 - WAR - The Tories and BBC bias.

So the Conservatives are upset by the BBC bias and generally pro Labour stance. as reported in the Telegraph:-

http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/9890162/Conservatives-go-to-war-on-bias-at-the-BBC.html

The trouble is the wet Tories only have themselves to blame as they have failed over the years to robustly challenge the BBC over their political bias.

Of course on the EU and Climate Change the Tories and the rest of the 'Establishment' are in tune with the pro EU and pro Climate change bias.

It really is such a pity we are governed by such minnows which leaves the BBC to carry on their bias unabated.

3 comments:

  1. Atlantis Evden Eve Nakliyat

    Nakliyat hizmetlerinde kaliteyi Atlantis Nakliyat ile yakalayın. Nakliyat sektörüne yeni bir bakış açısı getiren firmamız yenilikçi, müşteri odaklı çalışma presipleri, değişmeyen kalite anlayışı ile sizlere en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Evden Eve Nakliyat
    hizmetlerinde hassas, hızlı, çözümcül yaklaşımları ile referanslarına her an yeni birini ekleyen firmamız hiz müşterileri için ideal ödeme kolaylığıda sağlıyor. Nakliyat sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Atlantis Nakliyat İstanbul'dan tüm Türkiye'ye hizmet veriyor.
    Ev Taşıma
    işlerinde Atlantis Nakliyat hizmet kalitesini hissedin… Hızlı ve güvenilir taşımacılık hizmeti ve müşteri odaklı çalışma çizgisiyle siz müşterilerimizi önemsiyor ve eşyanızı en hızlı ve güvenli olacak şekilde taşıyoruz.
    Evden Eve
    , bürodan büroya ve depolama başta olmak üzere siz İstanbul’daki hizmet bekleyen müşterilerimiz için özenle nakliyat hizmeti veriyoruz.

    ReplyDelete